Nova mostra solidària a la 5a SanSilvestre del Vendrell


Els 240kg de sucre recaptats aquest any a la 5ª San Silvestre del Vendrell permetran a Càritas “endolcir el Nadal” tal i com deia el lema de la prova. En un matí esplèdid i assoleiat, els carrers del Vendrell van acollir , aquest diumenge 27 de desembre, la prova organitzada pel Patronat d’Esports i el Club d’Atletisme Runners El Vendrell

El caràcter solidari de la cursa, un dels segells d’identitat de les proves que organitza el club, va fomentar que a la plaça Tobies, punt de sortida i arribada dels corredors, es visqués un ambient d’esport en família. Tots els corredors, grans i petits, van fer la seva contribució voluntària, aportant com a mínim 1kg de sucre. A banda dels 240kg de sucre, els participants i acompanyants van aportar altres productes de primera necessitat durant el matí.

  • Un total de 250 corredors aproximadament van prendre la sortida de les diferents curses de la matinal. A les 10:00h es donava la sortida a la prova dels més petits, la cursa de 400m, una cursa molt ràpida en la que hi particiàven els nens nascuts al 2007 i posteriors. El José Sanchez, del CA runners elvendrell i la Laura González, independent, van ser els guanyadors.
  • A la cursa de 800 m, amb nens amb edats compreses entre els 9 i 12 anys, creuaven en primera posició la línia de meta el Pau Calatayud, del CA runners elvendrell , i l’Àngela Martínez, de l’athletic track bikila.
  • Pel que fa a la darrera prova infantil, la milla, va ser la dels nascuts entre el 1997 i el 2002, en la que s’imposava el Kenneth soler, independent. A la prova femenina no hi va haver participació.
  • En la prova Open de 5 kilòmetres els diferents corredors van completar una volta al circuit urbà estrenat l’any passat, més acollidor i envoltats del caliu i els ànims que en tot moment els van brindar el vendrellencs. Els guanyadors, en les respectives categories masculina i femenina, van ser el l’Àngel Martínez (16’24”) i la Patricia Amador (19’24”), ambdos del del club athletic track Bikila TGN. En aquesta prova els corredors locals també van tenir el seu reconeixement, els primers en arribar a meta van ser el Robert Budai (masculí) i la Cristina Valcarcel (femení).

El lliurament de premis va comptar amb la presència de l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, el regidor d’esports del Vendrell, Ferran Trillas i el Sergi Calatayud i el Jose A. Gallardo en representació del Club d’Atletisme Runners El Vendrell.
L’organiotzació vol agraïr i felicitar la tasca realitzada per tots els voluntaris, sense ells no hagués estat possible organitzar aquest acte i destacar la solidaritat i participació de tots els corredors que no van voler faltar en aquesta 5a SanSilvestre del Vendrell.

RESULTATS 5KM

GENERAL
1r Ángel Martínez (Athletic Track Tarragona)
2n Joan Carles Solé (Jokedans correarboç)
3r Sergi Martí (runners elvendrell)

1a Patricia Amador (Athletic Track Tarragona)
2a Carol Menéndez (runners elvendrell)
3a Laura Sánchez (C.A ATLETESVNG)

LOCALS
1r Robert Budai (runners elvendrell)
1a Cristina Valcarcel (runners elvendrell)

M40
1r Fran Romero (C. A. Canyelles)
1a Conxi Toscano (runners elvendrell)

M50
1r Francisco Gonzalez
1a Isabel Arrontes

M60
1r José Maria Gracia
1a –

CURSES INFANTILS

400M
1r José Sánchez Arroyo (runners elvendrell)
2n Mario Soengas MAestre (runners elvendrell)
3r Adrián Carrasco López (runners elvendrell)

1a Laura González Morata
2a María Vadillo Lloret

800m
1r Pau Calatayud Muñoz (runners elvendrell)
2n Ferran Hijano MArtín (Bellvei runners)
3r Joel Esteve Cabrera (Esportiu Penedès)

1a Ángela Martínez Pons (athletic track bikila TGN)
2a Griselda Serret Menéndez (runners elvendrell)
3a Ainhoa Carrasco López (runners elvendrell)

Milla
1r Kenneth Soler Fernández
2n Mohamed Amin Ahabarouch (runners elvendrell)