• 4 d'octubre de 2022

SanSilvestre del Vendrell

SanSilvestre del Vendrell

606 € recaptats a la 6a Sant Silvestre del Vendrell, a favor de la campanya “Nassos contra el Càncer”

Bynuskaelka

des. 27, 2016

606 € s’han recaptat aquest any a la 6a St. Silvestre del Vendrell a favor de la campanya “Nassos contra el càncer” de la Federació Catalana d’entitats contra el càncer (FECEC) en la lluita contra les malalties oncològiques a Catalunya. En un matí esplèdid i assoleiat, els carrers del Vendrell van acollir, aquest dilluns 26 de desembre de 2016, la prova organitzada per la Regidoria d’Esports del Vendrell i el Club d’atletisme Runners El Vendrell.

El caràcter solidari de la cursa, un dels segells d’identitat de les proves que organitza el club, va fomentar que davant del Centre Cívic l’Estació, punt de sortida i arribada dels corredors, es visqués un ambient d’esport en família. Tots els corredors, grans i petits, van fer la seva aportació per aquesta campanya. A més a més, de manera voluntària també es va fer recollida d’oli (oliva o girasol) a favor del banc d’aliments de Càritas del Vendrell.

Uns 200 corredors han participat a la sortida de les diferents curses. A les 10.00 h es donava la sortida a la prova dels més petits, la cursa de 400 m, una cursa molt ràpida en la que hi particiàven els nens nascuts al 2008 i posteriors. El Martí Calatayud i l’Ainoa Rodríguez, ambdós del C. Runners El Vendrell, van ser els guanyadors.
A la cursa de 800 m, amb nens amb edats compreses entre els 9 i 12 anys, creuaven en primera posició la línia de meta Joel Alcaraz i Griselda Serret.

Un cop finalitzada la prova de 800 m, a les 10.30 h, va tenir lloc la prova Open de 5 quilòmetres, on els diferents corredors van completar una volta al circuit urbà, acollidor i envoltats del caliu i els ànims que en tot moment els van brindar el vendrellencs. Els guanyadors, en les respectives categories masculina i femenina, van ser Naoufel Erraoui (FCB) i Carolina Menendez (Esportiu Penedès). En aquesta prova els corredors locals també van tenir el seu reconeixement, els primers en arribar a meta van ser Roger Rodríguez (masculí) i Mar Lozano (femení).

El lliurament de premis va comptar amb la presència de l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, el Regidor d’Esports, Ferran Trillas, Sergi Calatayud en representació del Club d’Atletisme Runners El Vendrell i Clara Rosàs, gerent de la FECEC.

L’organització vol agraïr la col.laboració dels diferents patrocinadors i felicitar la tasca realitzada per tots els voluntaris, que sense ells no hagués estat possible organitzar aquest acte i destacar la solidaritat i participació de tots els corredors que no van voler faltar en aquesta 6a St.Silvestre del Vendrell.

RESULTATS 5KM

GENERAL
1r Naoufel Erraoui (FC Barcelona)
2n Abdelkadous Mouj Nia “Joui”
3r Gerard Baella (CT Serradells d’Andorra)

1a Carolina Menendez (Esportiu Penedès)
2a Eva Pérez (CN Sitges)
3a Caty Toscano (Rios Running)

LOCALS
1r Roger Rodríguez (Runners elvendrell)
1a Mar Lozano (Runners elvendrell)

M40
1r Joan Nebleza (C. A. Canyelles)
1a Judith Díaz (CN Sitges)

M50
1r Antoni Miró
1a Laura Teruzzi (CM Sigueme)

M60
1r José Maria Gracia
1a –

RESULTATS CURSES INFANTILS

400M
1r Martí Calatyud (Runners elvendrell)
2n Adrián Carrasco (Runners elvendrell)
3r Marc Moreno

1a Ainoa Rodríguez (Runners elvendrell)
2a Marta Gutierrez (Runners elvendrell)

800m
1r Joel Alcaraz
2n Alejandro Gutierrez (Runners elvendrell)
3r Lucas Saenz

1a Griselda Serret (Runners elvendrell)
2a Ainoa Llacer
3a Alba Tetas

Enllaç a l’àlbum de fotografies
Enllaç als resultats