• 2 de desembre de 2022

SanSilvestre del Vendrell

SanSilvestre del Vendrell

491€ recaptats a favor de la campanya “Nassos contra el càncer”

Bynuskaelka

des. 28, 2017

26023928_551572585177199_1182311585860439923_o491 € s’han recaptat aquest any a la 7a St. Silvestre del Vendrell a favor de la campanya “Nassos contra el càncer” de la Federació Catalana d’entitats contra el càncer (FECEC) en la lluita contra les malalties oncològiques a Catalunya. En un matí esplèdid i assoleiat, els carrers del Vendrell van acollir, aquest dimarts 26 de desembre de 2017, la prova organitzada per la Regidoria d’Esports del Vendrell i el Club d’atletisme Runners Elvendrell.

El caràcter solidari de la cursa, un dels segells d’identitat de les proves que organitza el club, va fomentar que davant del Centre Cívic l’Estació, punt de sortida i arribada dels corredors, es visqués un ambient d’esport en família. Tots els corredors, grans i petits, van fer la seva aportació per aquesta campanya.

Uns 200 corredors han participat a la sortida de les diferents curses. A les 10.00 h es donava la sortida a la prova dels més petits, la cursa de 400 m, en la que hi participàven els nens nascuts al 2011 i posteriors. El Marc Moreno i la Júlia Moreno van ser els guanyadors.
A la cursa de 800 m, amb nens amb edats compreses entre els 7 i 10 anys, creuaven en primera posició la línia de meta l’Alex Escofet i l’Aina Guiu (Runners elvendrell). I, per últim, a la prova de la milla, on corrien atletes nascuts entre el 2003 i 2006, els guanyadors eren la Griselda Serret (Runners elvendrell) i el Joel Alcaraz (Transtriatlon).

Un cop finalitzada la prova de la milla, a les 10.30 h, va tenir lloc la prova Open de 5 quilòmetres, on els diferents corredors van completar una volta al circuit urbà, acollidor i envoltats del caliu i els ànims que en tot moment els van brindar el vendrellencs. Els guanyadors, en les respectives categories masculina i femenina, van ser Miguel godoy (CA Tarragona) i Laura Dominguez (AT Cerdanyola). En aquesta prova els corredors locals també van tenir el seu reconeixement, els primers en arribar a meta van ser Salomó Guinovart (runnbikes team) i Lamiae Benbakkar (Runners elvendrell).

El lliurament de premis va comptar amb la presència de l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, el Regidor d’Esports, Ferran Trillas, Jose A. Gallardo en representació del Club d’Atletisme Runners El Vendrell i Ramon Miralles, president de la FECEC.

L’organització vol agraïr la col.laboració dels diferents col.laboradors i felicitar la tasca realitzada per tots els voluntaris, ja que sense ells no hagués estat possible organitzar aquest acte. Així mateix, destacar la solidaritat i participació de tots els corredors que no van voler faltar en aquesta 7a St.Silvestre del Vendrell.

RESULTATS CURSES INFANTILS
400M
1r  Marc Moreno

1a  Júlia Moreno
2a  Julia Rodriguez

800M
1r  Alex Escofet
2n Adrián Carrasco (runners elvendrell)
3r  Martí Calatayud (runners elvendrell)

1a  Aina Guiu (runners elvendrell)

Milla
1r Joel Alcaraz (Transtriatlon)
2n Alejandro Gutierrez (runners elvendrell)
3r Jofre Escofet

1a Griselda Serret (runners elvendrell)
2a Ainhoa Carrasco (runners elvendrell)
3a Elsa Escofet</blockquote>

ENLLAÇOS A: